Video's

Video's zoeken

Deze verzameling zoekbronnen bieden u de mogelijkheid om te kunnen zoeken naar de door u gewenste video's. Het aantal bronnen wordt continue bijgewerkt.

Niet werkende link ? Of heeft u 'n informatieve 'open bron' ? E-mail naar >>

Afzonderlijke videobeelden vastleggen

Het bewegende beeld in een videobestand is opgebouwd uit losse beeldjes, t.w. frames. Bewegend beeld heeft, afhankelijk van de compressie en indeling van het filmbestand, ongeveer 25 frames per seconde. Ik neem deze overval als voorbeeld.

Met Free Video to JPG Converter kunt u frames uit het filmbestand halen om ze als jpg-foto's te bewaren.

Klik op Bestand toevoegen en kies een videobestand aan waaruit u de beelden/frames wilt extraheren.


Geef onder in beeld aan op welke manier de afbeeldingen uit de film moeten worden gehaald, bijvoorbeeld om de
200 frames of één per seconde.

U kunt bij Totaal ook het maximale aantal frames opgeven dat u wilt hebben. Met Elk frame worden alle frames bewaard, maar deze instelling raden we niet aan. Als u uitgaat van 25 frames (max zelfs 120) per seconde kunt u eenvoudig het aantal fotobestanden uitrekenen dat deze instelling oplevert bij een videobestand van slechts één minuut.

Ter indicatie: een filmpje van 14 seconden dat op onze redactietelefoon stond, leverde met de instelling Elke 100 frames al 175 (!) jpg-afbeeldingen op. Geef onder in beeld bij Opslaan aan waar Free Video to JPG Converter de afbeeldingen moet bewaren.

Maak bijv. een nieuwe map aan op uw bureablad (in dit geval met de naam 'overval casino') en verwijs daarnaar. Bevestig met de knop Converteren om het programma aan het werk te zetten. Het converteren gaat supersnel.

SIDN    AFRINIC    APNIC    ARIN    IANA    ICANN    INTERNIC    LACNIC    RIPE    RIPE -free text    DNS- check    NETCRAFT